Versterk uw online zichtbaarheid met de NFC-visitekaartjes van Sqrive

Sqrive bouwt niet alleen digitale profielen, maar biedt ook NFC-visitekaartjes. Dit is de gemakkelijkste manier om uw contactgegevens te delen.

Onze NFC visitekaartjes

Wooden NFC card

Maak een blijvende indruk met ons milieuvriendelijke houten NFC-visitekaartje, dat op de natuur geïnspireerde esthetiek combineert met moderne connectiviteit.

Plastic NFC card

Ons plastic NFC-visitekaartje is een duurzame en technisch onderlegde manier om uw informatie te delen en combineert een strak ontwerp met eenvoudige contactloze gegevensoverdracht.

Metal NFC card

Vergroot uw netwerk met ons hoogwaardige metalen NFC-visitekaartje, dat een mix van verfijning en digitaal gemak biedt in één strak pakket.

Creëer en personaliseer eenvoudig uw eigen NFC-visitekaartje

Integreer eenvoudig al uw sociale mediaplatforms, website, winkel, podcasts, evenementen en meer in één NFC-visitekaartje. Dit visitekaartje is ontworpen om conversies te stimuleren en de betrokkenheid bij uw netwerk te maximaliseren.

Deel uw contactgegevens via NFC of een QR-code

U kunt al uw contactgegevens eenvoudig delen door met uw telefoon tegen de kaart te tikken of door de QR-code te scannen.

Analyseer uw netwerk om inzichten te verkrijgen en uw leads betrokken te houden.

Houd de betrokkenheid van uw publiek bij en identificeer wat hen converteert. Houd ze betrokken en blijf terugkomen door direct geïnformeerde updates te geven.

Bestel je NFC-visitekaartje.

Het gaat snel en heel gemakkelijk!