Versterk uw online zichtbaarheid met de digitale profielen van Sqrive

Sqrive biedt niet alleen digitale profielen, maar biedt ook diensten voor het verkorten van links en retargeting. Hierdoor kunt u het meeste halen uit elke link die u deelt, waardoor de betrokkenheid en conversies toenemen. Meld u aan en ontdek hoe Sqrive uw linkstrategie kan optimaliseren.

Digitale profielen

Creëer je gepersonaliseerde digitaal profiel met Sqrive

Maak een gepersonaliseerde landingspagina

Met de digitale profielen van Sqrive kunt u een gepersonaliseerde landingspagina met meerdere links maken, waardoor uw volgers de beste ervaring krijgen.

Track performance

Met de analysefunctie van Sqrive kunt u de prestaties van uw digitale profiel en individuele links volgen, waardoor u inzicht krijgt in klikken en betrokkenheid percentages.

Beheer alle NFC visitekaartjes op een plek

Met Sqrive kunt u al uw NFC visitekaartjes in één account beheren, waardoor het beheer super eenvoudig is.

Links beheren

Met de gebruiksvriendelijke interface van Sqrive is het toevoegen, verwijderen en bijwerken van links op uw digitale profiel snel en probleemloos.

Creëer en personaliseer eenvoudig uw digitale profiel op Sqrive in slechts enkele minuten.

Integreer eenvoudig al uw sociale mediaplatforms, website, winkel, podcasts, evenementen en meer op één landingspagina met behulp van de digitale profielen van Sqrive. Deze pagina is ontworpen om conversies te genereren en de betrokkenheid bij uw publiek te maximaliseren.

Deel uw Sqrive biolinkpagina op uw Instagram, TikTok, Twitter en andere sociale media-accounts

U kunt uw gepersonaliseerde Sqrive-URL eenvoudig integreren met alle platforms waar uw netwerk aanwezig is, en zelfs de QR-code gebruiken om verkeer naar uw online pagina te leiden.

Uw digitale profiel

Integreer eenvoudig al uw sociale mediaplatforms, website, winkel, podcasts, evenementen en meer op één landingspagina met behulp van de digitale profielen van Sqrive. Je kunt zelfs de kleur van je knoppen en achtergrond veranderen!

Analyseer uw publiek om inzichten te verkrijgen en uw volgers betrokken te houden bij Sqrive.

Houd de betrokkenheid van uw publiek bij en identificeer wat hen converteert. 

Bestel je NFC visitekaartje.

Het gaat snel en heel gemakkelijk!